Dutch Pork Expo – 12 en 13 oktober

Beste varkenshouder en relatie,

Begin dit jaar hebben we als PIC-NL een flinke stap voorwaarts gezet door de samenwerking met Next Genetix te intensiveren. Concreet betekent dit dat PIC-NL én Next Genetix in Nederland gezamenlijk opereren. Dat is ook te zien op onze stand tijdens de Dutch Pork Expo 12 en 13 oktober. Bezoek onze stand, doe mee met de beursactie en maak kans op een luchtballonvaart.

Next Genetix is verantwoordelijk voor de zeugenlijnen en PIC-NL voor de eindberenlijnen. We maken gebruik van elkaars genetica, fokkerijkennis en -data en mensen. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u als zeugenhouder de beschikking heeft over:

  • een grote diversiteit aan fokkerijproducten en -lijnen
  • de wereldwijde fokkerijkennis en data
  • de snelle genetische vooruitgang
  • de hoogste diergezondheid

En wat dit alles u als zeugenhouder oplevert in aantallen biggen en toename toomgewicht, dat houden we nog even geheim. Sterker nog: u mag ernaar raden door mee te doen met onze beursactie. Bezoek onze stand tijdens de Dutch Pork Expo 12 en 13 oktober, doe mee met de beursactie en maak kans op een luchtballonvaart!

U vindt ons op stand E22.

Tot ziens in de Brabanthallen in Den Bosch!
Team PIC-NL – Next Genetix

PS: wanneer u een uitnodiging voor de Dutch Pork Expo per post hebt ontvangen, kunt u zich online aanmelden voor de beurs. Niets ontvangen? Ga dan naar www.dutchporkexpo.nl en bestel uw entreekaarten.